2012. szeptember 21., péntek

Holnap jubileumi Critical Mass

Az Európai Mobilitási Hét keretében holnap lesz az autómentes nap, és a szokásos őszi Critical Mass. Miskolcon idén 15. alkalommal kerül megrendezésre, ami egyfajta jubileum, így különleges program várható.
A hivatalos honlap szerint:
„Az indulás helye az előző évekhez szokottan szintén a Sportcsarnok lesz, a menet 17:00-kor startol, DE!
Idén a jubileum alkalmával több meglepetésre, programra, eseményre, szenzációra számíthattok, amit egyelőre nem szeretnénk lelőni.
Ennél fogva javasoljuk, hogy mindenki már 16:00-16:30 körül érkezzen meg a térre!”
Mi ott leszünk, ahogy eddig szinte mindegyiken ott voltunk.


Kapcsolódó bejegyzések:

3 megjegyzés:

  1. Nagyon kevesen voltunk, a szervezők 710 résztvevőt számoltak. Ez a tavaszi 800-nál is kevesebb, pedig az is nagyon kevés egy százhetvenezres városban :-(

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon kevesen voltunk. Több biciklistával találkoztunk azonban útközben, aki valamiért nem állt be a menetbe. Az okok nyilván számosak és különbözőek, de azt is el tudom képzelni, hogy van olyan, aki úgy érezte, kerékpáros létére nem tud, nem akar közösséget vállalni ezzel a felvonulással.
    Engem is zavart például a szervezők (nem mindenki, csak némelyik!) viselkedése: a viccesnek szánt, ám olykor alpári bekiabálásaik a menet során.

    VálaszTörlés
  3. Mi is kitekertünk Vincével a Sportcsarnokhoz 2-3 óra körül. Az ottani programok nagyon jók voltak, és az úton is sok biciklistával találkoztunk.

    4 körül viszont már kifáradt így a felvonulást már nem vártuk meg

    VálaszTörlés