2013. január 31., csütörtök

Kutyás vendéglátóhelyek Miskolcon?

A kérdéskör, amely soha nem a kutyákról, hanem a gazdákról szól. Gazdákról, akik nem tudják, nem akarják megnevelni az állataikat, vagy nem is tudnak róla, hogy Fifi neveletlen, hiszen olyan aranyosan ugrál. És üzletvezetőkről, tulajdonosokról, akik még csak Fifiket láttak, jó kutyákat soha.”
Nyugat-Európában megszokott, hogy a kutyatartók jól nevelt kutyáikkal beülhetnek egy-egy étterembe, kocsmába, bemehetnek boltokba, és be is mennek, kivéve, ha az ellenkezőjére kéri őket a bolt ajtaján elhelyezett tábla. Láttunk már kutyával ruhaboltban vásárló gazdát, és jártunk már olyan étteremben is, ahol gondoltak a kedvencünkre, és vizet hoztak neki.
Régóta tervezzük, hogy összegyűjtjük a blogunkon azokat a szórakozóhelyeket, kocsmákat, éttermeket és szállásokat Miskolcon, ahol a kutyával érkezőket is szeretettel látják.
Az origo.hu-n megjelent írást olvasva jutott ismét az eszünkbe ez a tervünk, és most arra kérünk titeket, ha van olyan miskolci tapasztalatotok, hogy beengedtek benneteket valahova kutyával, akkor írjátok meg kommentben. A mi kedvenc kutyás helyünk a Míves volt, Tibi mindig szívesen látta Kóficot a kávézóban. Csak sajnos a Mívesbe már nem mehetünk...

Olaszország, a Monte Lussari csúcsán

Kapcsolódó bejegyzések:

2 megjegyzés:

  1. Kedves Miskolc Blog,

    A saját vendégházunkat tudom ajánlani minden kutya barát, kutyával barangoló, Miskolcra látogató embernek! A hatalmas kertben és a házban is bárhol szétnézhet az erre járó kutya és szerencséjére "idegenvezetője" is van : Buckó a pulikutyánk!:)
    Jó példa hogy Szilveszter után két fiatal, Budapestről jöttek Miskolcra, ha jól tudom második alkalommal aludtak itt, visszatértek tudván hogy hozzánk lehet kutyát is hozni. Velük tartott egy gyönyörű golden retriever is, napközben a kertben játszottak Bucival este bent aludt a házban.
    Csiribiri vendégház, Toronyalja utca!

    üdvözlettel: Vince

    http://www.szallasinfo.hu/csiribiri_vendeghaz_miskolc/index.php

    VálaszTörlés
  2. Szia Vince, nagyon szép a vendégház, ha nem miskolciak lennénk, ki is próbálnánk! :-) Köszönjük az infókat!

    VálaszTörlés